Vi brinner för att sprida kunskap om kroppens fascinerande fascia!

Med omfattande erfarenhet och hög nivå av expertis erbjuder vi friskvårdsbehandlingar och träning med fokus på fascia. Med de senaste tekniker och metoder samt ständig forskning kan vi hålla oss i framkant av utvecklingen. Det är också en av anledningar till att andra kroppsterapeuter utbildar sig hos oss.  
Hos oss möter du alltid certifierad, auktoriserad och licensierad personal med till din hjälp. Vi samarbetar också med andra specialister för att hjälpa dig med helhetslösningar för ditt välbefinnande.

Fasciaexpert Robert Schleip

LEDANDE FORSKNING

En del av våra försäljningsintäkter från Fazer by Artzt Vitality behandlingsredskap går till Fascia Research Group och deras forskningsprojekt inom Fascia.

 "The instrument-assisted fascial therapy with FAZER by ARTZT Vitality is a challenging method for relieving fascial tension. It allows more detailed work than would be possible with the hands."   
Dr Robert Schleip Fascia Expert - Fascia Research Group

Vår Vision & Värdegrund

Vår vision "Fascinerande resultat med Fasciaterapi" är det vi arbetar med dagligen.
Vår värdegrund säger vad vi står för och genomsyrar allt vi säger och gör.
Vi brinner för att uppnå bästa möjliga resultat och service till våra kunder. Vi uppdaterar ständigt vår kunskap och verktygslåda med senaste forskning, fortbildning och nya behandlingsmetoder utan att kompromissa med kvalitet och patientsäkerhet. Där vår kunskap inte räcker till värdesätter vi våra samarbetspartners kompetens och kan därmed hjälpa våra klienter vidare.

Vårt Arrangemang & Passion

Massage VM

Marie Keller har deltagit i massagetävlingar sedan 2017 och 2020-2023 blivit utsedd till domare i The World Championship in Massage.

Massage SM

Marie Keller arrangerar Svenska Mästerskapet i Massage genom SWAR i samarbete med IMA - the International Massage Association.

Fascia Research Group

En del av våra försäljningsintäkter från fasciaterapi redskapen Fazer by Artzt Vitality går till Fascia Research Group som forskar på fascia.
Vi är även medlemmar i olika fasciaorganisationer för att ständigt uppdatera oss med det senaste.

Judge 2022
Judge 2021
Ambassador
Massage teacher
Marie Keller ägare

Vår Historia

Idag är Keller Wellness AB en väletablerad verksamhet inom avancerad massage och fasciaterapi. Vi driver verksamheten som både klinik och akademi i flera städer samt Online.
Resan började redan 2005 (18 år sedan) i Norrtälje och Stockholm.

Marie drabbades själv av en fallolycka och fick en allvarlig nackskada som i kombination med överrörlighetsproblematik gjorde att återhämtning försvårades. Trots att Marie fick höra att hon var skadad för livet så är hon idag helt återställd och har drivit egen klinik med stor framgång och har hjälpt många klienter med samma eller liknande besvär. Marie brinner idag för att hjälpa andra terapeuter nå framgångsrika resultat samt hjälpa klienter att finna rätt terapeut för dem.

Vill du jobba med oss?

Vill du jobba som instruktör hos oss? 
Vi ser gärna att du redan har utbildning och erfarenhet inom ett ämne om fascia (cupping, myofascial release, fascial fitness eller likande).

Vill du jobba som fascia-terapeut på klinik?
Vi får förfrågan från olika kliniker / gym som söker terapeuter. 

Har du frågor angående våra kurser, produkter eller önskar annan support? Fyll i formuläret här nedan.

VÅRA SAMARBETSPARTNERS
  • Fascia Research Group
  • Artzt Institut
  • The International Massage Association
  • Massagebanken
  • Nannic Sverige
  • Vi har exklusiva distributionsrättigheter
  • Utbildar i olika fascia tekniker som till fördel kan kombineras
  • Online kurser med Medlemskap och eget Community
  • Välj utbildning i våra utbildningslokaler eller att vi kommer till ditt företag
  • Välj privat undervisning om inga kursdatum passar dig
Fasciaterapi

OM OSS
Fascia Wellness Akademi ägs av Keller Wellness AB. Vi är leverantör av klinikutrustning och utbildar professionella kroppsterapeuter inom fascisterapi.

KONTAKT
info@fasciawellness.se
0707220658

BESÖKSADRESS
Nygatan 80 Norrköping

FASCIATERAPI
Fazer by Artzt Vitality IASTM
Prolaxsys
Vitality Flossing
Neuromuskulär fasciaterapi
Gua Sha Spamassage